Beoordelingen

Restauratie Atelier Picard nodigt u hierbij uit een beoordeling te schrijven naar aanleiding van een restauratie.


Walter Voormanns

Geplaatst: 14-06-2017
Wij hadden op een kunstveiling een beschadigd schilderij gekocht. Via het atelier van de kunstenaar in contact gekomen met de heer Picard. In het doek zat onder andere een onjuist gerepareerde scheur van ruim 20 cm. Hans heeft het doek zeer vakkundig gerepareerd en de overige kleine beschadigingen ook direct weg gewerkt. Het doek ziet er weer prachtig uit en we zijn er dan ook SUPER blij mee! Hans bedankt!


Ben Voorend

Geplaatst: 13-05-2017
Hans heeft met veel liefde en respect voor het werk het schilderij schoongemaakt. Wij hebben er weer een sieraad bij!


elly en Hennie Korzelius

Geplaatst: 06-02-2017
Hans Picard heeft met veel vakkennis een beeld van een kind met pop, gemaakt door Kunstenares Truus Coumans, gerestaureerd.
Het beeld heeft voor ons veel emotionele waarde en zijn blij dat Hans dit zo mooi heeft kunnen herstellen.

Hans bedankt.


Frans Cramer & Conny Koot

Geplaatst: 05-11-2016
Hans Picard heeft met beleid en veel kennis van zaken een schilderij schoongemaakt en een tegeltableau gerestaureerd.
Ze zijn zo opgeknapt en mooi geworden!
Beste Hans, bedankt voor het uitstekende werk.


Stichting Dorpshuis Landsmeer

Geplaatst: 29-06-2016
Vijftig jaar geleden werd het Dorpshuis van Landsmeer aan de Calkoenstraat geopend. Bij die gelegenheid werd een betonnen reliëf van de kunstenaar Atze Haytsma onthuld met figuren die de diverse activiteiten van het dorpshuis symboliseren: sport, toneel en dans. Zelf noemt Haytsma het zijn ‘hoekige periode’, beïnvloed door Bauhaus. Ter gelegenheid van het vijftigjarig bestaan is besloten om het –deels verweerde- kunstwerk te laten restaureren. Aan Hans Picard werd gevraagd met een voorstel te komen dat unaniem werd geaccepteerd. Van 1 juni tot 22 juni 2016 heeft Hans Picard de drie beelden van samen 6 meter hoog en 1,5 breed grondig en deskundig aangepakt. Het resultaat mag er zijn. Het kunstwerk schittert in de zon uit het Westen als nooit tevoren. Een moeilijke, uitdagende klus, op een perfecte wijze uitgevoerd.

Jan Holvast
Voorzitter Stichting Dorpshuis Landsmeer


Maarten Endt

Geplaatst: 03-12-2015
Ik ben zeer tevreden over het grondig schoonmaken van ons schilderij “Volendam bij nacht” van W.A. Knip. Na het verwijderen van allerlei aanslag en viezigheid kwamen er details tevoorschijn die het schilderij veel levendiger maken.
Ook het overleg over de restauratie, de snelheid van handelen en tenslotte de prijs bevielen mij zeer.


Ko van Zeeland

Geplaatst: 06-05-2015
Een zeer goed advies gehad met duidelijke afspraak wat er gedaan zou worden. Alles naar volle tevredenheid uitgevoerd ben zeer tevreden en zal zeker aanbevelen als iemand iets gedaan wil hebben. Ben echt 100% tevreden.


Jan en Marleen

Geplaatst: 22-01-2015
Wij hebben dhr Picard gevonden via internet. We zijn met een paar schilderijen geweest, waarvan er in 1 een behoorlijke scheur zat. We hebben van te voren goed advies gekregen en middels een correcte mailcorrespondentie een offerte aangeboden gekregen. Alle schilderijen zijn vakkundig schoongemaakt en van de scheur is niets meer te zien; uitermate netjes gerestaureerd. Wij hebben ervaren dat dhr Picard zorgvuldig en met passie met zijn aangeboden werk omgaat.


Fred van den Enk

Geplaatst: 18-01-2015
Ik ben zeer tevreden over de restauratie van een schilderij dat al lang in het bezit is van mijn familie en daardoor waardevol. Picard heeft een scheurtje gerepareerd, het hele werk gereinigd en aan de achterzijde verstevigd . Het schilderij is nu weer in prima conditie met warme levendige kleuren.


Ted Badoux

Geplaatst: 10-01-2015
Hans restaureerde twee Zeeuwse landschapschilderijtjes van ene Tamson, geschilderd rond 1910, uit de nalatenschap van mijn moeder. Zijn liefde voor en kennis van de schilderkunst vielen mij meteen op. Hij beoordeelde de staat en de artistieke waarde van de schilderijtjes waardoor ik weloverwogen kon beslissen. Hans heeft de schilderijtjes en de lijsten heel zorgvuldig schoon gemaakt en gerepareerd. De kleuren leven weer, de paneeltjes zitten verstevigd in hun lijst. Deze landschapjes kunnen weer vijftig jaar mee. De prijzen van Hans zijn redelijk. Hans Picard is een vakman die ik ieder die de schilderijen van zijn of haar familie in goede conditie wil bewaren, kan aanraden.


Mary Moerman

Geplaatst: 14-07-2012
Picard straalt vakmanschap en betrouwbaarheid uit. Een schilderij uit 1938 (schilder onbekend, maar voor mij zeer waardevol), is schoongemaakt en licht gerestaureerd en door deze opknapbeurt weer tot leven gekomen. Ik ben heel tevreden met het resultaat en prijs was schappelijk. Fijn dat degelijk vakmanschap nog bestaat!
Mary Moerman,Vakmanschap en betrouwbaarheid is de uitstraling van heer Picard. Een schilderij uit 1938 (schilder onbekend), maar voor mij zeer waardevol, is tot leven gekomen door schoonmaak en kleine restauratie. Ik ben er uiterst tevreden over en de prijs was zeer schappelijk. Geruststellend dat dit vakmanschap nog bestaat.


Victor Smit – Advic Group

Geplaatst: 20-08-2009
Picard heeft voor ons een beschadigd werk van Herman Brood “Some dance, some don’t” (gemengde techniek, 1986) gerestaureerd en opgefrist. Ook heeft hij een aantal hout-staal objecten weer als nieuw gemaakt.


Jet van Santen

Geplaatst: 15-12-2008
Ik ben zeer tevreden over het restauratie atelier Picard. Er is zowel een schilderij als twee keramieke objecten van mij gerestaureerd en het is allemaal heel mooi geworden. Ook de kosten waren te overzien. Kortom ik ben zeer content!

Schrijft een review

Average rating:  
 0 reviews
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews